כוויות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/01/2006 | 13:13 | מאת: לירון

שלום , אודה לך אם תוכלי לומר לי כיצד מטפלים בכוויות בגרון וכיצד ניתן להקל על הכאב . תודה מראש ,לירון .

03/01/2006 | 23:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מניחה שמדובר בכוויות כתוצאה משתיה חמה ולא מחומר כימי (כי אז צריך דחוף לגשת לבדיקת אא"ג.......) צריך לשתות פושר או קריר אבל לא קפוא, לא אוכל חומצי, בלי פרי הדר ועגבניות, להמנע מאוכל שיכול לשרוט את הגרון למשל ביסלי ובגט.... ולקחת משהו נגד כאבים. אפשר להוסיף כדורי מציצה כמו קלגרון או רפאטריצין עם בנזוקאין שקצת ירדימו את המקום, ואם זאת כוויה באיזור החיך אפשר למרוח אורקורט E שגם מרדים מעט את הרירית. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון