ווריצלה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/09/1999 | 02:19 | מאת: אנונימית

בתחתית הלשון שלי ישנו מזה כשנה מעין כתם ירוק. נאמר לי שיתכן וזו ווריצלה. מה פירוש הדבר, האם יש לטפל בזה ואם כן כיצד?

15/09/1999 | 06:08 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

Varicella הנה מחלה נגיפית חדה אשר מתאפינת, בין היתר, בפריחה ספציפית. הנגע שקים אצלך כשנה בתחתית הלשון איננו בטוי לואריצלה. הדבר האלמנטארי ביותר ברפואה הוא הבדיקה. אין בדיקת חולה באינטרנט. תאור הנגע אינו בא במקום בדיקה רפואית. את זקוקה לבדיקה ע"י רופא א.א.גרון או מומחה למחלות פה ולסת. הרופא צריך לקבוע אבחנה ולהציע דרכי טפול.

מנהל פורום אף אוזן גרון