צלצולים באזניים ו-m.r.i

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/04/2001 | 20:19 | מאת: רותם

מזה תקופה יש לי צפצוף באוזן אחת. בדיקת השמיעה תקינה לחלוטין אך בבדיקת berra נמצא שבאותה אוזן ה- brainstem transmission אורך יותר זמן מהאוזן השנייה, שנמצאת בתחום הנורמלי. בערך של- interlatencies נמצא באוזן עם הצפצוף- 3.95 לעומת האוזן השנייה- 3.70. הרופא שלי המליץ על בדיקת m.r.i, אך בקופ"ח מסרבים לאשר אותה. מה לדעתך עליי לעשות, והאם התוצאות מדאיגות??? אודה לך על תשובתך בהקדם.

19/04/2001 | 23:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

באיזו קופה מדובר? איזו אינסטנציה מסרבת לאשר והאם הבקשה ל MRI עברה דרך יועץ אאג או יועץ נוירולוג? נסה לגשת שוב לרופא אאג שלך שינסח מכתב לקופה שתאשר את הבדיקה (האם הוא יודע שלא מאשרים את הבדיקה?) ואם לא אז לדרוש התייעצות עם יועץ העל של הקופה. איים על הקופה בפניה לנציבת תלונות הציבור לענייני חוק ביטוח בריאות, איים בתביעה אם "יפספסו" גידול של עצב השמיעה. דרוש פגישה עם הרופא המנהלי שמסרב לחתום.

מנהל פורום אף אוזן גרון