טיניטוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/08/2000 | 20:06 | מאת: אבי מור

אובחנתי כסובל מתופעת הטיניטוס. עברתי את כל הבדיקות הרלוונטיות וכולן נמצאו תקינות. בנוסף, נמצאה אצלי אנמיה קלה (12.3). האם עשוי להיות קשר בין שתי הבעיות הללו? האם ישנו טיפול אפקטיבי לתופעת הטיניטוס? לתשובתך אודה, אבי.

27/08/2000 | 20:07 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אבי. בדרך כלל תופעת הטיניטוס איננה קשורה באנמיה, אלא אם כן קיימת זרימה מוגברת של דם ( משנית לאנמיה) הגורמת לתחושה ספיציפית של פעימות לב באוזן. הטיפול בטיניטוס נידון בהרחבה בדפי הפורום הקודמים , אנא עיין בדפים אלה, ובאם תתעורר שאלה נוספת אשמח לענות. בהצלחה

27/08/2000 | 20:08 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אבי ראה תשובה למטה.

מנהל פורום אף אוזן גרון