tinitus - רעשים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/08/2000 | 12:15 | מאת: בועז גלוסקא

לאחרונה קבלתי מידע שבגרמניה במסגרת הטיפול בטיניטוס , משתמשים בכעין מכשיר זעיר בתוך האוזן שתפקידו הפחתה או נטרול רעשים בעת החמרה במצב. (כידוע בטיניטוס הרעשים באים והולכים). באם יש מידע בנושא בישראל (שמות רופאים טלפונים וכדו') אשמח לקבל בדחיפות. תודה. וברכה.

27/08/2000 | 20:05 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום בועז לי אישית הטיפול שהזכרת לא מוכר.לא זכור לי שהוא הוצג בישראל על ידי מי מרופאי א.א.גרון בארץ. נסה למצא באינטרנט באחד ממנועי החיפוש , תחת השם TINNITUS, ולכתוב ישירות למרפאה העוסקת בכך. בהצלחה

31/08/2000 | 19:14 | מאת: ד"ר נתן שלמקוביץ

בועז שלום המכשיר שעליו שמעת נקרא מכשיר מיסוך (Masker). הנושא מאוד מורכב ואין זה המקום לתאר את העקרונות עליהם מתבססת טכנולוגיה זו. הטיפול אינו מתאים לכל אחד, והמכשיר מאוד יקר (מינימום 500$ ). אם בכ"ז אתה מעוניין פנה לד"ר יוסי אטיאס מנהל המכון האודיולוגי בביה"ח שניידר (ביה"ח לילדים ליד בילינסון) בהצלחה

15/09/2000 | 19:39 | מאת: גלעד

אשמח לשלוח לך כתבה שסרקתי מעיתון ידיעות אחרונות

מנהל פורום אף אוזן גרון