צילצולים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/04/2001 | 07:54 | מאת: לילה

שלום לך. אני נוטלת מזה חודשיים תרופה בשם PENTASA, כתוצאה מגילוי של דלקת חריפה באיליום. כל זה בהנחיית רופא גסטרואנטרולוגיה. לפני שבוע וחצי התחילו להופיע אצלי צילצולים באזניים, צלצולים מתמשכים שעד עכשיו טרם עברו. האם יכול להיות קשר בין התרופה הזו לבין התופעה הזו? אודה לקבל תשובה. לילה.

15/04/2001 | 21:24 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כן - זו נגזרת של אספירין. התייעצי מיד!!! עם רופא גסטרו לגבי הפסקת התרופה או לפחות הפחתת מינון. פני לבצע בדיקת שמיעה דחופה!!

מנהל פורום אף אוזן גרון