אף סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/04/2001 | 16:37 | מאת: אורית

לד"ר שלום רב, בעלי סובל מזה מספר שנים בבעית אף סתום ואינו יכול לנשום בבוקר ללא עזרה ספריי אף אליריין . בעת בדיקת רופ"ח נימצא שהוא צריך לעבור ניתוח בשם S.M.R+TURB . שאלתי: האם הניתוח הנ"ל יפטור את בעיות האף הסתום, מה סיכוי ההצלחה? האם יש נזק שהוא מהניתח הנ"ל? האם כדאי לעשות ניתור לייזר במקום? בברכה אורית

14/04/2001 | 21:23 | מאת: ד"ר ארז בנדט

> האם הניתוח הנ"ל יפטור את בעיות האף הסתום, מה סיכוי ההצלחה? טובים > האם יש נזק שהוא מהניתח הנ"ל? חפשי במנוע החיפוש של הפורום - בזמנו שלחתי דפי הסבר לניתוח מחיצת האף > האם כדאי לעשות ניתור לייזר במקום? ניתוח לייזר יעיל בעיקר לקונכיות ולא יפתור בעיה של מחיצה סוטה > > בברכה > אורית >

מנהל פורום אף אוזן גרון