לשון לבנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/04/2001 | 18:56 | מאת: אבנר

ד"ר ארז ברנדט שלום, לאחרונה גיליתי כי הלשון שלי מכוסה בשכבה לבנה בעיקר באחורי הלשון. אם אני מגרד את הלשון עם הציפורן, אני מקבל שכבה של חומר לבן די דומה לפלאק (שאפשר לגרד מהשיניים). השכבה היא די עבה, וכמעט אף פעם לא נעלמת מעצמה, ואנימצחצח את הלשון כדי לנקותה. האם זה נורמלי? ממה זה נובע? אני חושש שזה גורם לריח פה רע. תודה רבה מראש, אבנר.

12/04/2001 | 22:01 | מאת: ד"ר ארז בנדט

בקש מרופאך לבצע משטח לשון לפטריות - אם חיובי תטופל בהתאם. כמו כן שכיח במעשנים וכאשר התזונה אינה מאוזנת. אם אין פטרת ואינך מעשן כדאי לנסות תוספת ויטמינים.

מנהל פורום אף אוזן גרון