בעית באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/04/2001 | 19:23 | מאת: תומר ג

בני בן 7 עבר לפני כשנה הוצאת פוליפים אך הבעיה עדייןקיימת אף מלא בנזלת ללא אפשרות להוציא אותו כשמקנח בצילום של מערות האף התגלה נוזלים בסינוסים טופל בכל מיני אנטיביוטיקה למינהם ומרססים עם קורטיזונים אבל הבעיה לא חלפה לאחרונה טופל בטיפול הומופאטי והל אותו דבר האם מישהו יכול לעזור לנו. לבני הקטן איכות חיים משופרת לפתרון הבעיה או הכוונה כל שהיא תודה בטל 052346696

10/04/2001 | 22:29 | מאת: ד"ר ארז בנדט

א. יש אפשרות ש"פוליפים" גדלו מחדש. ב. האם עבר בירור אלרגי? פנה לבדיקת מומחה אאג. אם כבר נבדקת - ייתכן וכדאי חוות דעת נוספת. כדאי להפסיק מוצרי חלב, מוצרי בטנים (במבה), בננות, שוקולד וצבעי מאכל. שטיפות אף מרובות במי מלח (תרסיס STERIMAR).

15/04/2001 | 22:17 | מאת: תומר ג

ד"ר בנדט ארז אודה לךבאם תתיחס לבעיה של בני ואולי אולי מכאן תבוא איזו קרן אור. תודה

17/04/2001 | 09:58 | מאת: ד"ר ארז בנדט

חשבתי שתשובתי מ 10/4 נותנת כיוון כללי. אתה מוזמן לקבוע תור להתייעצות ובדיקה במרפאתי 03-5182176

מנהל פורום אף אוזן גרון