שיעול כבד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/04/2001 | 01:51 | מאת: שרון

שלום, אמא שלי מעשנת בצורה כבדה של יותר מקופסא ליום, קרוב לשתיים וזה עולה ויורד בהתאם למצבי רוח היא מעעשנת כבר תקופה ארוכה של למעלה מ20 שנה לאחרונה בכל פעם שהיא נשכבת בלילה במיטה היא משתעלת בצורה חזקה במשך כמה זמן כאשר הזמן משתנה מפעם לפעם ישנם לילות אשר בהם היא לא ישנה היות והיא כמעט נחנקת והיא צריכה להתיישב כדי להרגע כמו כן לעיתים היא משתעלת גם בבוקר כשהיא קמה וגם במשך היום אבל הריכוז הגדול ביותר הוא לפני השינה אני מאוד מודאגת מזה היות ועישון איננו מועיל לבריאות ואשמח לקבל כיוון מה עלולה ליהיות הבעיה.

10/04/2001 | 22:18 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נראה שהתשובה בשאלה. בכל מקרה עליה להבדק ע"י רופא המשפחה ואולי גם לבצע צילום חזה.

מנהל פורום אף אוזן גרון