צילצולים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/04/2001 | 18:04 | מאת: לילה

שלום רב. מזה כמה ימים שאני סובלת מצילצולים באזניים. לא נחשפתי לשום רעש, ונבדקתי לבדיקת שמיעה ובדיקת BERA, שגילו שהכל בסדר. הצילצולים מופיעים רק כשאני נשכבת לישון, מלווים בקצת כאב באזן שמאל ובסחרחורות. האם זה יכול להיות קשור למחזור? או אנמיה? מה עלי לעשות?

09/04/2001 | 00:19 | מאת: ד"ר ארז בנדט

האם זה יכול להיות קשור למחזור? או אנמיה? כן ... אך זה לא מסתדר לי עם הכאב והסחרחורת. בהנחה שבדיקת האזניים במיקרוסקופ תקינה והסחרחורת האמורה איננה ורטיגו סיבובי אמיתי אלא יותר DIZZINESS, ייתכן שיש גירוי של מפרק הלסת. נסי לא ללעוס שום דבר קשה מספר ימים וקומפרסים חמים לפני האזניים על אזור המפרק.

מנהל פורום אף אוזן גרון