דלקות חוזרות -אוזנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/04/2001 | 10:21 | מאת: michal

שלום רב בעיה פעוט בן שנתים וחצי עם תמונה של דלקות אוזנים חוזרות ונשנות אובחן במשטח פסבודומונאס נוסו כל סוגי האנטיביוטיקה האם לדעתך יש לנסות ציפרואגיס או ZETO אנו חסרי אונים גם לבנות האחרות בבית תמונה דומה של דלקות אוזנים אך שם האנטיביוטיקה עזרה. בבת האמצעית לא טופלה באנטיביוטיקה אלא בתרופןת טבעיות וגם עבר עם הילד הזה שום דבר לא עוזר. מה דעתך כמו כן על המשפחות שנמנעות מאנטיביוטיקה ונותנת לילד הרגעה של שמן זית חם באוזן שאלה נוספת אובחנה דלקת אוזנים אצל תינוקת בת 3 חודשים שיונקת בלבד. האם זו סנונית שמברת דלקות חוזרות כיצד קורה שתינוק יונק מפתח מחלות אומרים הנקה מחסנת מה ניתן כדי להמנע מחזרה על דלקות אוזנים מהן דרכי מניעה תודה תודה על עזרתך מיכל

06/04/2001 | 08:56 | מאת: ד"ר ארז בנדט

תינוק א - ציפרוגיס אסור בילדים. פסאודומונס לא רגיש לזטו. אם האוזן מפרישה אין לתת שמן - מיועד להרגעה וכאשר עור התוף שלם. יש לטפל בשאיבות חוזרות ע"י רופא אאג + טיפות צילוקסן. אם לא יגיב = ייתכן שיהיה צרך בטיפול באנטיביוטיקה בעירוי. תינוקת ב - אכן ייתכן שזו סנונית שמבשרת על נטיה לדלקות אזניים חוזרות. כנראה שיש נטיה משפחתית. הנקה עשויה למנוע/להפחית דלקות אזניים אך לא לחלוטין. אני מניח שהתינוק חשוף לזיהומים בדרכי הנשימה מאחאיו. יש לקוות שעם הקיץ המתקרב השכיחות תפחת.

07/04/2001 | 17:17 | מאת: ירון

מהי בדיקת ברה?

06/04/2001 | 10:50 | מאת: michal

תודה רבה מאוד האם ניתן לעשות מניעה לתינוקת כדי שלא תחלה שוב מה כן או לא לעשות כמניעה האם כן לטפל באנטיביוטיקה כי האם שןקלת פעם הבאה לא להשתמש באנטיביטיקה בפעם הבאה תודה על עזרתך

07/04/2001 | 19:30 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לגבי התינוקת - אם אינני טועה אז כל הפורמולות למניעת זיהומים (חיזוקית, פרוטק וכ') לא מומלצות בגיל כה צעיר. ניתן להתייעץ בפורומים של רפואה משלימה. חג שמח

מנהל פורום אף אוזן גרון