קצה האף נפול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/04/2001 | 20:47 | מאת: סמי

שלום לך ד"ר נכבד ותודה על הזמן שאתה מקדיש לנו השאלה שלי נוגעת לקצה של האף שהוא קצת נפול. נאמר לי שקשה מאד לתקן את הבעיה הזאת בניתוח פלסטי או ניתוח לא פלסטי. נאמר לי שאין מה לעשות בנושא. ואני מאד אשמח לקבל דעתך בנדון. שוב תודה לך סמי

05/04/2001 | 07:58 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קיים ניתוח להרמת קצה האף שנקרא RHINOLIFT ומבוצע ע"י מספר רופאי אאג ופלסטיקאים. פנה לרופא אאג שעוסק גם בפלסטיקה של האף להתייעצות - אני נמנע מלהמליץ על קולגה זה או אחר בפורום זה.

מנהל פורום אף אוזן גרון