אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/04/2001 | 05:39 | מאת: גיורא

האם ישנה דרך שבה אני יכול לפתוח לבד אוזן סתומה , בלי צורך לגשת לרופא אאג? תודה גיורא

03/04/2001 | 07:20 | מאת: ד"ר ארז בנדט

במידה והינך בטוח שסיבת הסתימה היא פקק שעווה - לטפטף לאוזן צרומול ו/או מי חמצן 3% אחרי מספר ימים של טיפות כנ"ל לנסות לשטוף בעדינות עם זרם מים של הדוש במקלחת. מנסיוני - לרוב לא יעיל ועלול אפילו לגרום לדלקות. בכל מקרה לא לחטט עם קיסם באוזן אחרי הרטבתה ולנגב רק חיצונית עם מגבת. ומדוע בעצם לא לגשת לרופא אאג?

03/04/2001 | 09:00 | מאת: גיורא

תודה רבה על התשובה. אין לי בעיה עם הרעיון של ללכת לרופא אאג (נשמע לי אפילו הגיוני) אני פשוט רוצה לראות אם יש פתרון פשוט משום שבדרך כלל זה גוזל די הרבה זמן. שוב תודה וחג שמח גיורא

מנהל פורום אף אוזן גרון