עזרה והפניה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/10/2005 | 19:32 | מאת: נטלי

שלום, אני כבר סובלת הרבה זמן מריח לא טוב בפה ואני לא מוצאת את מקורו. רופאי שיניים לא מצאו שום בעיה. אני סובלת משכבה לבנה על הלשון וגם כנראה משקדים מחורצים. שום רופא (אא"ג, רופא עור ורופא משפחה) לא הצליחו לעזור לי עם השכבה בלשון, גם אחרי טיפול ארוך אנטי פטרייתי. ומה עושים עם שקדים מחורצים בגיל שלי (אני בת 25)?? כל בקשתי היא הפניה למקום, אם יש כזה, שמתמחה ששעית ריח מהפה ובודק אותה על כל היבטיה(שיניים, אוזן-גרון, קיבה וכו'), כי נמאס לי להתרוצץ כ"כ הרבה ללא מענה. האם יש מקום כזה? בבקשה עזרה, זה מאוד מציק לי. תודה וחג שמח.

05/10/2005 | 11:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ראשית, שכבה על הלשון לא בהכרח גורמת לריח. גם שקדים לא חלקים לא בהכרח גורמים לריח, והעובדה היא שלרוב האנשים יש שקדים לא חלקים.... הרופא שצריך לרכז לך את הטיפול הוא מומחה לרפואת הפה המתמחה בהליטוזיס (Halitosis). בקשי מרופא השיניים שלך המלצה לגבי מומחה שכזה. שנה טובה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון