הרכבת מכשיר שמיעה על אוזן פגומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/03/2001 | 12:49 | מאת: אמיר

שלום , עקב ניתוח פלסטי כושל נכרתה לי בליטת הסחוס בחלק העליון , התפצלות האנטיהליקס בקוטב העליון לשני בליטות (CRURA) חסרה והן שטוחות ומכווצות , וחסר לחלוטין מבנה ה- CRUS האחורי , הקדמי קיים אך מושטח מאד . האם אוכל בעתיד חהרכיב מכשיר שמיעה על אוזן זו ?... בברכה ותודה .

01/04/2001 | 07:28 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש מכשירי שמיעה בתוך תעלת השמע ללא צרך בחלק שעולה מעל ומאחורי האזן. בנוסף, אם נשאר שקע בין הקרקפת לחלק העליון ומאחורי האזן - ניתן יהיה להשתמש גם במכשיר "רגיל" (כמו במשקפים).

מנהל פורום אף אוזן גרון