חולי הפסוריאזיס התאחדו !!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/03/2001 | 04:28 | מאת: ישראל שלי

לכל הסובלים באשר הם! הגיע הזמן למצוא לעצמנו בית - בעיקר בגלל כמות האנשים הסובלים מן המחלה וכן מן הסיבה הפשוטה ששום גורם מוסמך לא לוקח על עצמו אחריות בנטילת ההובלה של הנושא. לאחרונה נתקלתי בפורום: http://www.diburim.co.il/cgi-bin/forums/intraforum.cgi?forum=c-3592 (אם אתם לא מצליחים להכנס נא פנו אלי ל- EMAIL) הכנסו לאתר.. אני מאמין שלכל שאלה תתקבל תשובה לרבות על שאלות של טיפולים עתידיים שאתם תכננים - ייתכן שאחרים כבר עשו את זה , כדאי תמיד !! להתייעץ, שאלות על קייטנות, ים המלח, משחות, PUVA בקיצור כל מה שעולה לכם בראש גם האתר מתאים לחולי פסוראיזיס ארטריטיס. אודה עם תוכלו להעביר הודעה זאת לחולי נוספים!! אגב, אני חולה פסוריאזיס ארטריטיס מזה 11 שנה עם הרבה "ניסיון" של רפואה אלטרנטיבית וקונבנציונלית כמוני ישנם עוד עשרות חברים שכבר נמצאים בפורום ומוכנים לחלוק בידע שקיים ברשותם.

17/01/2002 | 15:45 | מאת: אילנה

שלום רב, בבקשה ליצור איתי קשר טלפון - 08-9237731 אילנה.בשעות הערב. תודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון