מיתרי קול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/07/2005 | 18:08 | מאת: ruth

שלום לך עברתי ניתוח להוצאת בלוטת המגן וטיפול ביוד ראדיואקטיבי .הים חצי שנה אחרי אני עדין צרודה(מה שלא היה לפני הניתוח) .הרופא קבע לאחר בדיקה בסיב אופטי כי המיתרים שלי אטרופים (דקיקים מאד) והציע לעבור הזרקת שומן מהבטן למיתרים כדי לעבות אותם. על מי את יכולה להמליץ ? האם אין סיכונים בפרוצדורה? האם יתכן איבוד קול טוטאלי בגלל הפרוצדורה ? היכן אפשר למצא מאמרים בנושא? תודה מראש וישר כוח על מסירותך למתן התשובות רותי

11/07/2005 | 18:21 | מאת: ruth

שלום לגולשים האם מי מכם עבר הזרקה של שומן למיתרי הקול . שמעתי שמבצעים באיכילוב ספרו לי על ניסיונכם תודה רותי

11/07/2005 | 21:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב הפעולה לא נחשבת מסוכנת אולם גם לא מבוצעת בכל מרכז רפואי. את צריכה לברר דרך רופא אא"ג שלך היכן מבוצע ומה הנסיון המקומי. מאמרים בנושא - אין בעברית. אני מצרפת לך משהו מאוד מקיף באנגלית....... http://www.emedicine.com/ent/topic605.htm בברכה ד"ר טלי מרק

11/07/2005 | 23:12 | מאת: ruth

המון תודות על התשובה המהירה אני עדין דואגת האם תתכן פגיעה במיתרים לאבוד כושר הדיבור בכלל ? את ההצעה לטיפול קבלתי מהמרכז הרפואי סורסקי בתל אביב שלדעתם הם בעלי הניסיון הרב ביותר בארץ נכון? האם לאחר הביצוע הקול חוזר לקדמותו כולל יכולת לשיר? אנא ספקי לי את האינפורמציה והמון תודה רותי

מנהל פורום אף אוזן גרון