רעשים בלסת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/03/2001 | 09:16 | מאת: גדי

שלום רב מזה כחודש ימים אני שם לב לזה שבזמן שאני אוכל נוצרים רעשים בלסת בצד ימין של הפה וגם שמתי לב שמידי פעם יש לי שינוי בלחץ באוזניים או הפרעת שמיעה רגעית קשה לי להגדיר בדיוק. יש לציין שבחודש האחרון נטלתי תרופות גסטרו נגד צרבת בגלל עודף במיצי קיבה

07/03/2001 | 14:13 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קליקים בפרק הלסת יכולים להגרם ע"י שחיקת סחוס בפרק או אפילו שבבי סחוס שניתקו ונמצאים חפשיים בחלל הפרק כמו גופים זרים. ממליץ להבדק ע"י מומחה פה ולסת. לעיתים יכול להתבטא גם בתלונות שמיעתיות או לחליפין יש בעיה נוספת של הפרעה בתפקוד חצוצרת השמע (לרוב עקב הצטננות) לא נראה לי שקשור לגסטרו.

מנהל פורום אף אוזן גרון