נחיר סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/08/2000 | 23:28 | מאת: ליאורה

מילדותי סבלתי מבעיות גרון ונזלות בילתי פוסקות, כמו אני "מדברת דרך האף" לאחרונה אובחנתי ע"י רופא אא"ג כי אחר הנחיירים שלי סתום ע"י המחיצה הומלץ לי על ניתוח, מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח או באי ביצועו תודה מראש ליאורה

24/08/2000 | 01:01 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ליאורה הסיכונים מאי ביצוע הניתוח לא קיימים, למעט העובדה שהסימפטומים יימשכו. סיבוכי הניתוח האפשריים : צניחה של מבנה האף (אף נפול),חור במחיצה ויובש קבוע באף עם או בלי זיהומים, כאבי שיניים קדמיות (חולף), המטומה (כיס דמי מזוהם או לא) באיזור המחיצה, דימומים לאחר הניתוח, וכמובן כשלון ניתוחי ומחיצה שנותרת עקומה. אציין כי הסיבוכים אינם שכיחים, הניתוח פשוט עם אחוזי הצלחה גבוהים מאד. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון