בלוטות למפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/03/2001 | 15:30 | מאת: א. ט.

שלום, אני בת 51. לא מזן הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בשל כאבי גרון. הרופא בדק ומצא כי בלוטות הלמפה מוגדלות ורגישות ושלח אותי לאולטרא סאונד (שטרם עשיתי אותו). שאלתי היא מה לדעתך הרופא רוצה לוודא ומדוע הוא עושה אולטרא סאונד ??!? תודה מראש

04/03/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מניח שהוא רוצה לבדוק את מספר הבלוטות המוגדלות וגודלן. מהם חשדותיו? זאת על סמך בדיקתו הקלינית ולכן... מדוע לא להידבר איתו ישירות?

05/03/2001 | 12:26 | מאת: נורית

אני בת 14 ומאז גיל 7 מתנפחות לי בלוטות הלימפה עד היום לא מצאו מה יש לי ומה התרופה המתימה . נותנים לי תרופה בשם סירן. האם אתה יכול לעזור לי ?

מנהל פורום אף אוזן גרון