"קיווץ שקדים"

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/03/2001 | 23:08 | מאת: צחי ש

שלום, אני סובל מהפרעות שינה מזה זמן רב, כתחליף לניתוח שקדים נאמר לי שהתמזל מזלי ואזכה להיות בין הראשונים שיטופלו במכשיר החדש ל"קיווץ השקדים"ע"י תדר גבוהה. אשמח לדעת מה דעתך, ויעילות טיפול זה? בברכה, צחי

03/03/2001 | 11:18 | מאת: ד"ר ארז בנדט

התמזל מזלך? מי מציע את הטיפול? באיזה מכשיר מדובר: SOMNUS, COBLATION, לייזר? איפה הוצע לך הטיפול?

05/03/2001 | 22:00 | מאת: צחי ש

ד"ר בנדט שלום, הטיפול הוצע לי לפ]ני כשלושה שבועות ע"י ד"ר יוחנן ויזל מהדסה עין כרם. הואיבוצע לי בעוד כשבועים לערך ע"י ד"ר אלישר. לצערי לא זכור לי שם המכשיר אבל זה לא ע"י ליזר אלה ע"י גלי קול ממה שהבנתי מדובר בדקירה של מחט המחוברת למכשיר. האם הדבר מוכר לך? בברכה. צחי

מנהל פורום אף אוזן גרון