הרגשת גוש בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/02/2001 | 18:52 | מאת: ילנה

את השאלה להלן הופנתה לכבודו מספר פעמים , אני מרגישה מזה שנה וחצי גוש בגרון , כעצתך עשיתי אולטראסונד לבדיקת בלוטות התוצאה היתה שאין כלום כמו כן בקשת בדיק גזים מהקבה גם זה לא הבעיה , אני שוב פונה אליך כי אני מרגישה שזה מין נזלת סמיכה התקועה בגרון בעבר לקחתי גם אנטביוטקה וזה לא הביא למרפא לפעמים אני מרגישה שזה מפריע קצת לפעמים זה הרבה אני משתדךת לא לשתות קר אנא עזור לי , מה עליי לעשות נמאס לי מהבעיה . בתודה מראש , יילנה

26/02/2001 | 22:00 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כנראה שיש גבול ליכולת שלי לטפל באפן וירטואלי. ממליץ לשוב ולהבדק ע"י מומחה אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון