fibrous

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/02/2001 | 09:04 | מאת: fibrous displasia

שלום מהי תעלת השמע? ומה הכוונה שהיא מורחבת במקצת יותר מהרגיל וגם מורחקת מהרגיל האם זוהי יכולה להיות סיבה לכאבים ומה ההשלכות תודה

21/02/2001 | 10:09 | מאת: ד"ר ארז בנדט

תעלת השמע (החיצונית? אני מניח) היא התעלה שאותה אנו מנקים עם קיסמי אזניים. תעלת השמע הפנימית נמצאת בצד של האוזן שפונה למוח ועוברים דרכה עצבי השמיעה, שווי המשקל ועצב הפנים. מורחקת מהרגיל? לא מובן לי. לא נראה לי שהרחבה כשלעצמה היא סיבה לכאב. לא נראה לי שאפשר לתת ייעוץ מעמיק לבעיותיך באפן וירטואלי. אם הינך מעוניין תוכל לקבוע התייעצות במרפאתי 03-5182176 עם כל החומר הרפואי.

מנהל פורום אף אוזן גרון