בצקת במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/12/2004 | 20:44 | מאת: ע

היי, אני ממש אובדת עצות ב-4 השנים האחרונות החלה לי תופעה של בצקת במיתרי הקול (לפי איבחון רופא אף אוזן וגרון) לפי טענת הרופא מיתרי הקול שלי רגישים ולכן אני מתקררת במיתרי הקול..נהיית לי בצקת ו.מאבדת את הקול. אני עובדת עם לקוחות ומתעסקת הרבה בקול שלי, לא ברור לי למה התופעה הופיעה פתאום לפני 4 שנים ולמה היא חוזרת כל חורף לפעמים יותר מפעם אחת-כמו החורף הזה. חוץ מזה קיבלתי טיפול משאף של אסמטיים שזה די נורא ואנטביוטיקה ולשתוק, בנתים הצרידות לא עברה כבר שבוע. זה לא יכול להיות שזה לא מפסיק ושאני לא יכולה לעבוד ככה. אשמח לקבל כל עיצה, פיתרון והמלצה....................

30/12/2004 | 08:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

30/12/2006 | 14:52 | מאת: גשהןג

משתמש זה מספר שנים ב SYMBICORT איבדתי את הקול האם יש קשר מה הפתרון המוצע תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון