Tinnitus

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/08/2000 | 10:36 | מאת: פופו ווקס

אובחנתי כסובלת מטיניטוס ולאחר בדיקת שמע נמצא כי ירדה רמת השמע בתדרים הגבוהים. ראוי לציין כי אני בת 45, לא הייתי חשופה אף פעם לרעש חריג. שינוי ברמת האספירין וריטמקס שאני מקבלת סדיר לא שינה דבר. בדיקת ברה לא העלתה דבר. רופא א.א.ג. שלי אמר כי אני צריכה לחיות עם זה אבל זה אמנם משתנה מיום ליום אבל קשה מאד לחיות עם הזמזום הזה כל הזמן. הופניתי לאחד דר' שמש זכריה מבי"ח הדסה שקבע כי ייתכן שזה נובע מחוסר בויטמינים בי 6 ובי 1 . נבדקתי והרמות נמצאו נורמאליות. הרופא גובה כסף רב שלא מכוסה ע"י קופ"ח. הוא לא פרסם ממצאים מסודרים בשום מקום והרופא המטפל בקופ"ח אמר כי כנראה מדובר בשרלטנות. יחד עם זאת הוא עובד בהדסה (בדקתי) וטוען ל- 90% הצלחה באמצעי טיפול מסתוריים שאף אחד במקצוע לא מכיר. אם אתה יודע על מה מדובר אנא המלץ בפני- להמשיך איתו בטיפול או שאכן חבל על הכסף?

24/08/2000 | 00:35 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום עליי לבדוק את העניין בספרות הרפואית. אנא חזור עם שאלתך בתחילת השבוע הבא נכון להיום אינני מכיר טיפולים כנ"ל שזכו להצלחה ולהכרה בקהילית רופאי א.א.גרון בעולם- אך כאמור לפני תשובתי הסופית הרשה לי שוב לעיין בעניין. להשתמע

24/08/2000 | 20:22 | מאת: פופו ווקס

דר' נכבד אני מודה לך על התייחסותך המהירה לפנייתי. להלן כתובת האינטרנט של דר' שמש זכריה המופיעה באתר של בי"ח הדסה. עלי לציין את רמת הפרסום העצמי הגבוהה כולל מכתבי לקוחות המצורפים בלינקים!http://www.hadassah.org.il/hmo/tinnitus/tinnitus.htm בתודה מראש פופו ווקס ד"ר אליאב גוב-ארי כתב/ה: > > שלום > > עליי לבדוק את העניין בספרות הרפואית. > אנא חזור עם שאלתך בתחילת השבוע הבא > נכון להיום אינני מכיר טיפולים כנ"ל שזכו להצלחה ולהכרה בקהילית > רופאי א.א.גרון בעולם- אך כאמור לפני תשובתי הסופית הרשה לי שוב > לעיין בעניין. > > להשתמע

30/08/2000 | 14:13 | מאת: פופו ווקס

דר' גוב-ארי הנכבד, ביקשת ממני לחזור אליך לאחר שבוע. אודה לך מאוד באם תוכל להנחות אותי בהמשך. האם עלי להמשיך את הטיפול המסתורי שמציע דר' שמש זכריה? כזכור לך העברתי אליך לינק של האתר שלו במסגרת האתר של בי"ח הדסה. בתודה מראש פ. ווקס ד"ר אליאב גוב-ארי כתב/ה: > > שלום > > עליי לבדוק את העניין בספרות הרפואית. > אנא חזור עם שאלתך בתחילת השבוע הבא > נכון להיום אינני מכיר טיפולים כנ"ל שזכו להצלחה ולהכרה בקהילית > רופאי א.א.גרון בעולם- אך כאמור לפני תשובתי הסופית הרשה לי שוב > לעיין בעניין. > > להשתמע

מנהל פורום אף אוזן גרון