האם טינטון פולסטילי שהוחמר/נוצר אחרי אלטרול ו -ואבן יירד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/08/2022 | 14:37 | מאת: חנן

שלום, הטינטון הפולסטילי שלי הוחמר מאד לאחר נטילת 25 מ"ג אלטרול ו10 מ"ג ואבן לפני יותר מחודשיים. הוא יותר מטריד, יותר חזק ומהיר. האם זה יירד ב"ה ?

10/08/2022 | 16:18 | מאת: טליה

אני מושתלת מ2002 בת 20 מושתלת בנוקלוס עברתי בהצלחה את השתלה שומעת מצוין ב2015 הושתלתי באוזן השניה לאחר כשל פעם שניה כיום מלבישה את שתל הישן באופן קבוע הבעיה שיש לי אתו בשנים אחרונות שינום בשמיעה לפה ולשם כבר נסיתי מיפוים אפשרים הבטריות גם נגמרות לי תוך 10 שעות זה חריג? מה דעתכם בענין וכמה זמן בממוצע אורך חיי השתל? וכמה שווה להשקיע באוזן השניה?

מנהל פורום אף אוזן גרון