צריבת קונכייה ימין לצורך מעבר אוויר חלק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/08/2022 | 16:34 | מאת: מרדכי

שלום, אני בחור בריא בן 34. לפני כחמש שנים עברתי ניתוח FESS + קונכיות + יישור מחיצה. הניתוח בהחלט עזר, אך עדיין מעבר האוויר בצד ימין צר יותר לעומת צד שמאל ולעיתים (בעיקר בשכיבה) נסתם. בביקור אצל רופא אא''ג נאמר לי שניתן לבצע צריבה מסוימת של הקונכייה הימנית - ואז מעבר האוויר ייפתח מעט. לחלופין נאמר לי שניתן לקחת אבאמיס, אולם אני מעדיף לא להיות תלוי בתרופה באופן קבוע. האם פרוצדורת צריבת הקונכייה היא פשוטה? האם היא מומלצת? מה הסיכונים הנלווים לה? האם כל רופא אא''ג מסוגל לבצע אותה בביקור סטנדרטי, או שצריך להזמין תור מיוחד? בברכה, מדרכי

08/08/2022 | 13:04 | מאת: טלי

הי איך אני יודעת ששאלי נשלחה? ואיך אתה לא מוגבל בתוים? נסיתי כמה פעמים ואני לא רואה פה את השאלה

מנהל פורום אף אוזן גרון