גרד חזק בגרון באמצע השינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/07/2022 | 11:58 | מאת: טל

שלום ד"ר בחודשים האחרונים, קורה לי מדי פעם שאני מתעורר באמצע השינה עם גרד מאוד חזק בגרון, הרגשה של כאילו בלעתי זבוב או יתוש ואני חייב להשתעל חזק ולשתות מים. הלילה אפילו הגעתי למצב שקמתי מהמיטה והכנתי לי תה, משהו חם, להרגיע את האזור. ייתכן שאפילו היה לי קצת קושי לנשום. אינני יודע למה זה יכול להיות קשור ולכן אני פונה אליך. אני ישן עם מזגן בקיץ והחדר קצת קר - 22 מעלות, אבל אני לא יודע אם זה קשור, לכן מציין זאת. מה יכולות להיות סיבות לתופעה הזאת? ומה ניתן לעשות? תודה רבה. טל

בהחלט מה שאת מתארך יכול להיות תותאה של יובש ושימוש במזגו . ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון