האם כל נזק באוזן הפנימית יתפתח למנייר?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/07/2022 | 14:04 | מאת: דוד

לפני כמה חודשים סחרחורת קלה של 20 שניות כמה ימים אחר כך התפתחה אטימות באוזן לסירוגין טנטון חלש בדיקות שמיעה בנתיים תקינות שי אטימות באוזן יש תחושה קצת לא נעימה של שיוט. בהכרח יתפתח למנייר?יכול להסתיים ככה?

מנייר הינה מחלה אחת של אוזן פנימית ויש עוד הרבה, לפי התלונות שאתה מתאר בהחלט יכול להיות שמדובר במנייר, האבחנה של מנייר אינה חד משמעית אלא צריך להתמין להתפתחות תסמינים נוספים לציין שהקרטריונים היום לאבחנה של מנייר שונו לאחרונה

28/07/2022 | 14:17 | מאת: דוד

מה הקרטריונים החדשים??

מנהל פורום אף אוזן גרון