כאב אוזן חוזר כול חצי שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/07/2022 | 13:51 | מאת: אורטל

שלום אני סובלת מכאב אוזן חוזרים כול חצי שנה ומטופלת באנטיביוטיקה. לפני 4 ימים חזר לי כאב אוזן , הלכתי לרופא משפחה , טוען שיש דלקת ובלוטות לימפה בצוואר מוגדלות. אני מרגישה שהכאבים לא נחלשים , שאנטיביוטיקה לא עוזרת , והתחילו לי כאבי לסת שאני לא יכולה לפתוח את הפה ,כאבי ראש נוראים בצד האוזן שכואבת . איך אני אוכל להוריד את הכאבים?

ממליץ על בדיקת רופא פה ולסת יתכן שעיקר הבעיה היא המפרק הלסת ואז הטיפול באו במשככי כאבים ממשפחת NSAID

מנהל פורום אף אוזן גרון