שווי משקל_בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/07/2022 | 12:57 | מאת: צחי

היי אימי בת 74. לפני 15 שנה בערך עברה ניתוח בבלוטת התריס. מקבלת כדורים לנושא שיווי המשקל מאז. אמי שמנה ויש לה בעיות בברכיים. ברך אחת כמעט ולא מתפקדת. אמי הולכת בקושי - חלק כתוצאה מהברך אבל חלק כתוצאה מאי שווי משקל, יש לה סחרחורת שהיא הולכת ולא תמיד כואבת לה הברך. היינו אצל מספר רופאים (א.א.ג, נוירולוג ועוד), כולם הפנו אחד לשני מבלי לפתור את הבעיה שאלתי -1) האם טיפול בחדר לחץ יכול לעזור במקרה שכזה - אי שיווי משקל, סחרחורת ועוד 2) במידה וכן - האם הקופות מסבסדות טיפול שכזה? בתודה מראש צחי

31/07/2022 | 19:30 | מאת: צחי

דלגתי על השאלה שלי, אם לא יכול לענות לפחות להפנות אותי לפורום שבו יענו לי שאלה זו

מנהל פורום אף אוזן גרון