כאבים כרוניים באיזור הסינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/07/2022 | 00:54 | מאת: ארתור

בן 30 מזה שנים סובל כאבים כרוניים באיזור הסינוסים ברמה שאשתי עושה לי עיסויים יום יומיים שם,כל צינון הכי קטן נהפך לתקופה של שבועיים עם אנטיביוטיקה בגלל הסינוסיטיס בנוסף הרבה פעמים נתקע לי חתיכות אוכל ועולה לי לאף.( לא יודע אם קשור) אבל הכי מפריע לי זה הלחץ התמידי בסינוסים .הייתי אצל מספר רופאי א.א.ג שראו את בדיקות הct שלי וטענו שהכל תקין אבל יש לי קונכיות מוגדלות וזה יוצר לחץ או משהו כזה זה משפיע עליי לכאבי ראש עזים, עייפות, חוסר ריכוז, בנסיעות וטיסות ועוד כל כך הרבה דברים לאיכות חיים מה יכולה להיות הבעיה לכאב התמידי בסינוסים? איפה אוכל לבדוק את הנושא לעומק ולא ינפנפו אותי? רופאי א.א.ג טוענים שאין כל כך מה לעזור או לעשות

יתכן ויש לך רניטיס אלרגית או אירועים חוזרים של סינוסיטיס , ובין ההתקפים הסיטי תקין. ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג רינולוג ( עוסק באפחם וסינוסים)

מנהל פורום אף אוזן גרון