כאב לא פוסק באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/07/2022 | 22:04 | מאת: השם

כבר תקופה ארוכה שיש לי כאב באוזן ימין. עשיתי את כל הבדיקות: MRI, EEG, א.א.ג, פה ולסת, עיניים, וכל הבדיקות תקינות. אחד מהמאפיינים של הכאב הוא שאני שומע שריר זז באיזור האפרכסת (על האוזן) ומרגיש אותו פיזית זז. כשאני לוחץ על האוזן עם האצבעות, הכאב מופחת בהרבה. הרופא א.א.ג אמר שאין שרירים באיזור הזה, אבל ברור שיש שם משהו שרועד. בעיקר רועד כשאני מזיז את העיניים לצד ימין. בנוסף, האוזן הימנית זזה באופן משמעותי יותר מאוזן שמאל, וגם משקפיים יכולות לגרות את האיזור ולהוסיף לכאב. אני כבר לא יודע לאיזה רופא ללכת. הלכתי לנוירולוג, לרופא א.א.ג, פה ולסת, עיניים, ואף אחד מהם הצליח לעזור. כולם רק מפנים לבדיקות ולרופא אחר. הבנתי שיש ניתוחים פלסטיים לאוזן, ואני חושב שלהסיר את האיזור היא הדרך היחידה. מה ניתן לעשות ? עם מי להתייעץ ? עוד חודש יש לי פגישה דחופה במרפאת כאב.

אם יש התכווציות ממלית על בדיקה ניורלוגית ולהתייעץ עם ניורלוג לא מכיר את הטיפול הפלסטי שאת מציעה

מנהל פורום אף אוזן גרון