סחרחורות בזמן שכיבה ..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/07/2022 | 00:38 | מאת: אלונה

שנתיים וחצי שאני סובלת מסחרחורות חזקות בזמן שכיבה. אני מרגישה שאני נופלת וכשאני סוגרת את העיניים זה ממש מתחזק לי ההרגשה. עשיתי בדיקות כמו : mri לראש , בדיקות דם, בדיקת שמיעה , בדיקות ליציבות והכל יצא תקין. נתנו לי מספר סוגים של כדורים שלא עזרו. הפנו אותי לפיזיותרפיה וסטיבולרית שלא עזרה ואפילו עשתה לי גרוע יותר. קשה לי להירדם ולישון . אני שוכבת ללא תזוזה ומרגישה שיוט . אני לא מבינה איך כת הבדיקות יוצאות תקינות ושום טיפול לא עוזר לי. בבקשה ממך האם יש לך איך לעזור לי? האם אתה יודע מה יש לי? מה עוד אני צריכה לעשות? אני בת 35 והמצב הזה משפיע על החיי יומיום שקשה לי לתפקד.

26/07/2022 | 21:55 | מאת: השם

אני ממליץ לקחת כדורי שינה, כי אין עוד זמן משמעותי בו שוכבים ועוצמים עיניים כמו בשינה.

שלום רב בטח על סמך מה שכתבת לא אוכל לדעת מה יש לך, סחרחרות יכולה להגרם כתוצאה מהרבה מחלות , ובעיות אוזניים הינה חלק קטן מהסוגיה. חשוה לעבור בירור מלא של אא"ג, לרבות בדיקות אוביקטיביות , כמו VNG , VHIT, VEMP , מבחן קלורי ... חשוב לגשת לרופא אא"ג שעוסק בסיחרחרות ובאם אחרי כל הבירור הזה עדיין לא מצאו סיבה יש לפנות לערוצים אחרים ובירורים אחרים

מנהל פורום אף אוזן גרון