שאלה בנוגע לחסימה אפית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/07/2022 | 14:05 | מאת: אסתי

שלום, בת 46 סובלת מאף סתום ונזלת מאז ומתמיד אך בשנים האחרונות סובלת מזה מאוד מאוד ואין יום שעובר ללא נזלת. לפני כשנה מס' רופאי אף אוזן גרון המליצו לי על שחזור שסתומי אף ובנוסף גם ניתוח אסתטי. הניתוח בוצע לפני 11 חודשים ומאז יש שיפור גדול אך לא לגמרי. במהלך השנה האחרונה קיבלתי מס' זריקות לאף כי היו המון בצקות (ועדיין יש). לפני כחודש בוצעה בבית חולים צריבה של הקונכיות אך עדיין אני מרגישה כי האף סתום בחלק מהזמן. הרופא בדק אותי ומצא שיש בצקת וייתכן כי היא מקשה על הנשימה. בכל מקרה הרופא המליץ לחכות 10 שבועות מיום צריבת הקונכיות כדי לקבל תוצאות טובות. האם עדיין יש תקווה? עבר חודש ונראה לי כאילו המצב לא ייפתר אף פעם.

שלום רב קשה מאוד להתיחס לשאלה שלך בלי בדיקת האף, על פניו עברת הרבה טיפולים לאף, והיה אמור להיות תוצאות טובות. לא ניתן ליעץ ללא בדיקה תפני בבקשה לרופא אא"ג שעוסק באפים

מנהל פורום אף אוזן גרון