טיפול נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/07/2022 | 03:27 | מאת: הילה

שלום רב, בני בן השנה ותשעה חודשים סובל מנוזלים באוזניים. זאת גילינו עקב עיכוב שפתי אעפי ששומע היטב, מבין מגוון הוראות ואין רושם לבעיה בשמיעה. הרופא המליץ על ספריי לאף בשם Avamys aq nasal spray 120. רציתי לשאול האם בטוח לשימוש בגיל הזה מכיוון שראיתי שהתרופה מיועדת רק מעל גיל שנתיים.. אשמח בנוסף לדעת מה מנגנון הפעולה, ומה מסמל הaq והמספר 120. תודה רבה הילה

הטיפול באבמיס מומלץ לחולים מעל גיל שנתיים , לחיצה אחת בכל נחיר . לגבי הנוזלים באם ישנו ליוקי שמיעה הולתכי ועיכוב בהתפתחות שפתית ממליצים על ניתוח כפתורים

מנהל פורום אף אוזן גרון