כאבים בעת בליעה בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/07/2022 | 13:11 | מאת: ליאת

שלום, לפני כשבוע החלו לי כאבים בעת בליעת אוכל (ומספר פעמים בודד גם כששתיתי) אבל הכאבים מופיעים לא בגרון אלא בחלק התחתון של הצוואר, מצד ימין. במשך הימים הראשונים הופיע הכאב גם בעצם החזה. הלכתי לרופאת המשפחה והיא אמרה שזה מוזר, שאולי אכלתי משהו שפצע אותי אם כי נדיר שזה קורה (לי לא זכור שאכלתי משהו וכאב לי. שאלה אם יש לי בחילות, אם אכלתי משהו חדש ועוד כמה שאלות שהשבתי בשלילה). היא נתנה לי אומפרדקס למשך חודש ושאחזור אליה אם לא יעזור. בינתיים עוד לא לקחתי את הכדורים כי אני רוצה לחכות עוד כמה ימים (אציין כי אין לי כאבים בבטן בכלל). ממה יכול לנבוע הכאב הזה? תודה רבה!

21/07/2022 | 13:13 | מאת: ליאת

שכחתי לרשום שהרופאה בדקה את הגרון ואמרה שלא רואה כלום.

קשה לי לנחש ממה יכול להיות הכאבים, יתכן בקע סרעפתי ורפלוקס שיכולים לתת תלונות על כאבים באיזור שתארת. ממלית בדיקת רופא אא"ג , שיעשה גם בדיקת לרינקס

מנהל פורום אף אוזן גרון