אף סתום כרוני מלווה בכאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2022 | 21:39 | מאת: אלירן

לפני מספר חודשים התחילו לי כאבי ראש, ובמקביל האף שלי נסתם לפעמים צד ימין לפעמים שמאל ולפעמים שניהם, ב 2010 עברתי ניתוח מחיצות (SMR) שהצליח, רופא אאג בדק ושלח לסיטי שיצא תקין עם סטיה קלה מאוד של המחיצה אבל אמר שלא מצריך התערבות כירורגית ונתן לך אבאמיס, במקביל נוירולוג שלח ל MRI שיצא גם כן תקין, כרגע האף סתום מלווה בכאבי ראש כרונים, האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת ? האם יש לשרול דעה נוספת לגבי ניתוח ?

יתכן והחסימה היא תוצאה של היפרטרופיה של קונכיות תחתנות מכאן גם ההמלצה על הטיפול שקבלת. באם טיפול שמרני לא עוזר ניתן לנסות טיפול כירורגי , כריתה של קונכיות תחתונות , ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון