בעיות נשימה.........

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2022 | 16:55 | מאת: עדי

אני סובלת מקשיי נשימה, האף שלי נסתם (באזור טורבינות האף), כאב במחיצת האף ורגישות מאוד גבוהה בריריות האף. כשאני כן מצליחה לנשום דרך האף הגרון שלי מתחיל להסתם ויש מקרים שגם הריאות מגיבות ( הם נקיות, נבדקתי אצל רופא ריאות). נבדקתי גם אצל אלרגולוג, לא מדובר באלרגיה. במה נראה לך שמדובר? על איזה טיפול היית ממליץ? תודה על המענה

למרות שבדיקת אלרוגולוג תקינה, עדיין אפשר שמדובר בסוך זל נזלת אלרגית, ברור לך שלא ניתן להמליץ על טיפול על סמך מה שכתבת, על מנת לקבל טיפול ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג

25/07/2022 | 11:52 | מאת: עדי

אין כמעט נזלת, האף נסתם מעצמו, מחמיר יותר בחללים קטנים. נבדקתי גם אצל אאג, טוען שנראה תקין. אבל בכל זאת קיים כאב במחיצה ובכלל באזור הפנים.

מנהל פורום אף אוזן גרון