כאב ראש בזמן מחלות ויראליות וחום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/07/2022 | 15:33 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת ארבע במחלות ויראלית חום צינון לפעמים נחלווה לשיעול לפעמים לא גם מצורף לתסמינים כאב ראש היא מתלוננת על כאב ראש יש לציין שהנזלת אצלה תקועה בפנים ולא נוזלת ובנסוף לחום פעם היינו במיון ואמרו שזו מחלה ויראלית ותעבור ומרו שהכאב ראש זה במחלות ויראלית יתכן אצל ילדים עם חום ומאז כל פעם שהיא מנוזלת ואף מוגדש יש כאב ראש שעבור אחרי שהיא מחלימה וגם היום גילנו שיש לה קורונה התחיל בנזלת תקועה וגם כאב ראש וחום בימים רגילים כאשר היא בראיה לא מתלוננת על כאב ראש היא בת חיונית ומביעה על עצמה טוב מאוד האם זה רלוונטי כאב ראש בזמן מחלות נזלת או מחלות ויראלית עם חום אצל ילדים אני אמא פחדנית וקצת מלחיץ אותי אבל היא בימים שהיא לא חולה לא מתלוננת על כלום

בהלט יתכן כאבי ראש בעתות מחלת חום ונזלת, צריך לשלול אפשרות של דלקת במערות הפנים ( סינוסיטיס) , ברגע שיש נזלת מוגלתית , חום וכאבי ראש

מנהל פורום אף אוזן גרון