ליחה שלא פוסקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/07/2022 | 08:25 | מאת: מירי

היי אני כבר ממש מיואשת, מזה כ חצי שנה אני סובלת מליחה שלא עוברת, הליחה לא נובעת משעול אלה מכחכוח ואני מרגישה שיוצא מהאף למטה לגרון והחוצה, מרגישה גרון יבש בעקבות זה מציינת שלעיתים הליחה שקופה ולעיתים ירוקה אין לי מושג לאיזה רופא אני אמורה לפנות בעבר הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר שיש לי קונכיות מוגדלות והמליץ על ניתוח אך מאז לא הייתי אצל רופא. יש איזה דרך טבעית או לא טבעית להיפטר מזה ? יש איזה אבחנה שעל סמך התיאור היא מתאימה? מציינת שאני בת 22 עוד מעט אודה ממש לעזרה והכוונה.

ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא אא"ג ומשם אם יהיה צורך בבדיקת רופא אחר יפנו אותך

מנהל פורום אף אוזן גרון