שאלה בנושא ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/07/2022 | 12:23 | מאת: דנה

שלום , לאחר ניתוח ספדטקומיה חוזר לפני 10 ימים וובר לא הגיב לימין בוצעה בדיקת שמיעה של הולכת עצם ירידה של 30 db מה המשמעות מטופלת בפרדינזון יש סיכוי שזה ישתנה ? יכול להיות שאיבדתי לגמרי את השמיעה בניתוח חוזר? האם אחרי ניתוח כזה מערכת שיווי המשקל יכולה להשתבש תמידית?

שלום רב בדיקת שמיעה מיד אחרי הניתוח יכולה לתת אינדקציה אומנם לא תמיד מדויקת ובהחלט יכול להיותעוד שינוי יש לקבל את הטיפול בפרדנזון ולהמתין , לחזור על בדיקתשמיעה 6 שבועות אחרי הניתוח ואז לראות

מנהל פורום אף אוזן גרון