גרון אדום מתמשך למשך כמה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/07/2022 | 19:37 | מאת: אנונימי

שלום דר אני רוצה לבקש ממך הצעה מתופעה שכבר מתחילה להטריד אותי לפני חצי שנה הלכתי לרופאה שלי,באחת הבדיקות היא מצאה שיש לי גרון אדום במהלך החצי השנה הספקתי ללכת אליה עוד 3 פעמים ובשלושת הפעמים האלו היא מצאה שוב שיש לי גרון אדום,בשבוע האחרון אני לקחתי מבט על הגרון שלי וגם שמתי לב שהוא אדום. אני לא סובל מדברים כמו קושי בבליעה או כאב גרון אבל האם תוכל להגיד לי אם מדובר במצב שדורש טיפול או שזה דבר נורמלי?אודה לך מאוד

אם התלונה היחידה שזה רק אודם ללא כאבים וללא קושי בבליעה כפי שאתה מציין , אז אין מה לרוץ ולטפל .

מנהל פורום אף אוזן גרון