סימפטומים מה זה, סינוסיטיס או ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/07/2022 | 14:47 | מאת: אמנון

קמתי עם סחרחורת קלה לא סיבובית. יום לפני בטעות שאפתי מעט אבקת כביסה שעפה משקית לכלי. שטפתי עם מים וגם לקחתי מים פנימה לנחריים. כי זה נראה לי די מסוכן ולפעול מיידית. בנתיים יש חום עולה ויורד כאב ראש אוזנים טיפה לוחצות. לא הבנתי שאולי זה קשור. אני סובל ממיגרנות בשליטה, ולפני כמה שנים היה לי ורטיגו נצנו לי בטאהיסטין וזה ממש עזר. אני סובל מאלרגיה. כנראה שזה דלקת באוזן הפנימית, התחלתי לקחת אוגמינטין, לכיסוי מיד בהתחלה. חצי מכדור שלם בלבד. ביום. החום קים עולה ביום יורד בלילה. אין שום מחלות רקע. אתמול עלה לי לחץ דם ל170 על 95, כי כנראה לקחתי אימיטרקס 2 כדורים של 100 מג ב24 שעות. אתמול בערב הפסקתי הלחץ דם ירד ל120 על 85. עכשיו עםאופטלגין. 2 שאלות. יש טעם לגשת למיון? עם כאב ראש ועורף כזה וחום. שנית האם ניתן לעבור לזינט במקום אוגמינטין? תודה. הראש ממש כואב אבל בלילה האופטלגין קצת עזר. תודה בן58 בריא ללא מחלות רקע בכלל. ממש רוצה להמנע ממיון עד כמה שאפשר. חקוח בטהיסטין 3 ביום. ומשאף אבמיס, ואריוס 1 ביום. תודה

שלום רב ממליץ לך לגשת לבדיקה וקבלת טיפול אצל רופא מטפל קודם. לא ממולץ לקחת תרופות ובטח אנטיביוטיקה ללא התעייצות ובדיקת רופא

מנהל פורום אף אוזן גרון