מסיכת חמצן ללללללללחחחחחחחלחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/07/2022 | 17:53 | מאת: יוכבד

שלום לדר לאור הקושי שלי לנשום בשל אף גרון ופה יבשים האם מסכת חמצן לא היתנ עוזרת גם האוכל לא יורד והמים לוחצים כלפיי מעלה את הליחה מהקיבה ממש נחנקת הסבל נוראי יש טעם מר בפה בשל היובש הרב בפה מה הפתרון? גם זונדה לא ניתן לשים לי בשל היובש הרב בגרון מתקשה לבלוע בשל היובש הרב בגרון האוכל לא מתרטב כי אין רוק ויש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון אין לי חיים איך ניתן להקל עלי?

המקרה שלך מורכב ולא הצלחתי לקבל את התמונה המלאה , ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא אא"ג שיבדוק ויבין את התמונה

מנהל פורום אף אוזן גרון