ניתוח ספקדומי חוזר....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/07/2022 | 12:15 | מאת: דנה

שלום לפני יומיים עברתי ניתוח ספקודמי חוזר באוזן ימין לאחר שהראשון לא צלח לפני שנתיים וחצי ומאז מרגישה גיהנום הסחרחורות לא התייצבו עדיין ומרגיש לי שהאוזן אטןמה וובר לא הגיב לימין מה הסיכוי שזה ישתנה ומה הסיכוי שנפגעה השמיעה לגמרי ? עדיין עם תחבושות באוזן בעת צלילים חזקים שומעת הד חזק באוזן וגם בעת דיבור שומעת את עצמי

שלום רב ממליץ לך להיות בקשר עם המנתח באם וובר לא לאוזן הנותחת כדאי לעשות בדיקת שמיעה של הולכת עצם

מנהל פורום אף אוזן גרון