שיעול ילד בן ארבע.....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/07/2022 | 21:22 | מאת: עדי

הילד שלנו עוד מעט בן 4 שנים. בערך מגיל חודשיים ועד היום הוא כל הזמן עם שיעולים שלא מפסיקים ואינהלציות של ונטולין ובודיקורט , ממצוע של פעם בחודש וחצי אנטיביוטיקה של אזניל בעקבות השיעולים. שכיחות ההתקפים היא כל שבוע בערך בלילות ממש מתקשה לישון בעקבות זאת. רופא ריאות וילדים שבודק אותו אומר שהריאות נקיות ואולי אלו וירוסים של מערכת הנשימה העליונה , אנחנו שמים לב שכל פעם שיש לו שיעולים מתחילות גם האוזניים לגרד לו והוא מכניס אצבע פנימה, הוא אומר לנו שהוא מרגיש כמו מים באוזן . אשמח לדעת את חוות דעתך , לתת לנו כיוון מה לבדוק כי אנחנו כבר מיואשים מזה , במשך 4 שנים לסבול מזה .

יש לגשת לבדיקת רופא אא"ג האם ישד עוד תלונות כמו נחירות והפסקות נשימה בשינה, מה מצב השמיעה שלו, האם עבר בדיקת אוזניים ובדיקת שמיעה , בהחלט יכול להיות נוזלים באוזניים . האם יש לו נזלת. אלרגיות , מה יש בבדיקת רופא ראות. ( האם יש לילד אסטמה? )

מנהל פורום אף אוזן גרון