אבני שקדים חוזרים שוב ושוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/06/2022 | 20:39 | מאת: בן32

שלום יש לי אבנים בשקדים שגורמים לריח רע. זה פוגע בכל תחום בחיים שלי משום שאני לא יכול לתקשר עם אנשים פנים מול פנים. אני כל פעם מסיר אותם בעצמי עם האצבעות או עם מזרק לחץ מים. אני גם מגרגר מי מלח לעיתים קרובות. אבל עדיין אני לא מצליח תמיד להסיר את כולם. מה ניתן לעשות כדי שהם לא יחזרו שוב ושוב? איזה אוכל גורם בעיקר לאבני שקדים? תודה על העזרה!

הטיפול באבני שקדים הוא כפי שציינ ע"י הגיינה טובה של הפה באם אהמצב מאוד מאוד מציק יש אפשרות לכריתה של השקדים

מנהל פורום אף אוזן גרון