מינון כפול עודף והשלכות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/06/2022 | 21:00 | מאת: יאיר

השתמשתי בתרסיס סטרונאז במינון מירבי 2 לחיצות לכל נחיר במשך 3 חודשים לנזלת אלרגית. היה רק שיפור חלקי ולכן העלתי על דעת עצמי את המינון למינון כפול למשך 5 ימים. התחילו כאבי ראש חזקים ועצבנות לכן ירדתי חזרה למינון של 2 לחיצות למשך שבוע ואז לחיצה אחת למשך שבוע נוסף עד הפסקה. למרות שעברו 8 ימים מאז הפסקה מוחלטת של התרסיס עדיין יש לי כאבי ראש ועצבנות. האם נגרם לי נזק בלתי הפיך עקב לקיחת מינון עודף במשך 5 ימים?מה עושים עכשיו? יש צורך בבדיקות דם לדעתך?

לא בטח שהתלונות של קשורות לתרסים והמינון ממליץ לך לברר כאבי ראש אצל רופא שלך

מנהל פורום אף אוזן גרון